T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi

Mehmet YILDIZ - Okul Müdürü

  Adıyaman ili Besni ilçesi Çakırhüyük Kasabası doğumluyum. İlkokulu kasabamız ilkokulunda, ortaokulu Adıyaman Gazi Ortaokulunda, liseyi Adıyaman Anadolu Öğretmen Lisesinde okuduktan sonra üniversite eğitimimi Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümü okuyarak tamamladım daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında Yüksek Lisans yaptım.

  Sırasıyla; Mahmut Fehime Güleç Ortaokulu, Şehitkamil Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ömer Humanızlı İlkokulu, Ülger Kepkep Ortaokulunda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yürüttüm. Bunlar dışında yarı zamanlı olarak Gaziantep üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi ve Gaziantep Polis okulunda okutmanlık yaptım. 2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yıllarında Gaziantep Şehitkamil İlçesi İngilizce Zümre başkanlığı görevini yürüttüm.

  Öğretmenlik hayatım boyunca Erasmus+ ve Comenius başlıkları altında çeşitli AB Projelerinde Proje Koordinatörlüğü yaparak 10´u aşkın AB Ülkesini ziyaret ederek hem çok taraflı okul ortaklığı projesi (A Health-Friendly Cooking Pot) hem de KA101 Okul Personeli Eğitimi projesi yürüttüm.

  Portekiz Lizbon´da Eğitim Ortamlarında Motivasyon Ve Kaliteyi Geliştirici Eylem Metodları, İtalya-Roma´da ise Sınıf Ortamlarında Grup Dinamikleri ve Sosyal Beceriler, başlıkları altında  uluslararası çalıştaylara katılarak sertifika aldım. Ayrıca Romanyanın Yaş şehrinde yabancı paydaşlarla beraber yazar kadrosunda olduğum Sağlık Dostu Yemek Tenceresi, isimli yayımlanmış bir kitabımız bulunmaktadır.

  YDS A (ileri düzey) seviyesinde İngilizce bilmekte, iyi bilgisayar kullanabilmekteyim. Tarihe ve müziğe ilgiliyim, orta düzeyde bağlama çalabilmekteyim.
  Evli ve biri kız diğeri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıyım.