GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi

Okulumuzda AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) Eğitimi Verildi.

Farkındayız hazırız!

Ülkemizin doğal afetlerle sık sık karşı karşıya kalan bir ülke olmasından kaynaklı 18/03/2024 tarihinde AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekibi tarafından okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine farkındalıklarını arttırıcı seminer verildi. Özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan doğal afet (deprem) sonrası tüm ülkemizde ve deprem bölgelerinde bu sürecin sanki her an yaşanacak gibi olması insanların psikolojik durumlarını derinden etkiledi. Bu sebepten ötürü gelen AFAD personelleri doğal afetlerin önlenmesi ve zararların azaltılması,afetlere müdahale edilmesi, doğal afet sonrasında iyileştirme çalışmalarında neler yapılabileceği...vb. konular hakkında bilgiler verdi. Verimli bir konferans süreci olarak gerçekleşen bu eğitimden katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimiz memnun kalarak ayrıldılar.
     Konferansın gerçekleşmesini sağlayan AFAD personelleri başta olmak üzere sürece katkı da bulunan herkese teşekkür eder, Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi olarak böyle eğitimlerimizin devamını dileriz.
     AFAD eğitimi ile ilgili fotoğraflarımızı aşağıda görebilirsiniz.

21-03-202421-03-202421-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 13:44 - Görüntülenme: 64