GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi

HAYRULLAH GÖLBAŞI ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK VE BİLİNÇLİ TÜKETİCİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

15/12/2023 tarihinde Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü-Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde ve Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığında görevli olan trafik polislerimiz ve zabıta memurlarımız Hayrullah Gölbaşı Anadolu Lisesi öğretmenlerine ve öğrencilerine "Trafik ve Bilinçli Tüketici Eğitimi" verdi.

UYULAN HER KURAL BİZİ HAYATA BAĞLAR.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü- Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü memurları tarafından trafikte karşılaşılabilecek riskleri azaltmak adına trafik kurallarının neler olduğu, trafik kurallarının konulma sebepleri, ülkemizdeki trafik kazaları...vb. konular hakkında bilgilendirme yapıldı. Seminer sırasında öğrencilerden anlatılan konulara yönelik sorular alınıp farkındalıklarını arttırmaya yönelik cevaplar verildi.

BİLİNÇLİ TÜKETELİM, TÜKENMEYELİM.

Akabinde Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı memurları tarafından "Bilinçli Tüketici" ne demek, "Bilinçli Tüketici" olma konusunda yapılması gerekenler nelerdir...vb. hakkında bilgiler verildi. Bu sürece yönelikte yine aynı şekilde öğrencilerden sorular alınıp "Bilinçli Tüketici" olma hususunda bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Gerçekleştirilen her iki eğitim sürecinin başından sonuna kadar emek veren tüm yetkili kişilere ve öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm vatandaşlarımızın "Trafik Kuralları"na uyma ve "Bilinçli Tüketici" olma konusunda daha da dikkatli olmalarını temenni ederiz.

Konferansımızla ilgili fotoğraflarımızı aşağıda görebilirsiniz.

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 00:46 - Görüntülenme: 388